Hemsida

JH DESIGN HAR HJÄLPT FÖRETAG

ATT SYNAS PÅ NÄTET SEDAN 2013

Behöver du en ny hemsida?


Hemsidor är ofta företagets ansikte utåt och den främsta kanalen för att nå ut till kunderna, vare sig det är befintliga eller nya. Kunderna vill ofta få information om just ditt företag och väljer då att besöka din hemsida. Därför är det viktigt att tänka på vad man väljer att ha med i sin hemsida och inte bara “slänga upp” något som visar sig att inte vara tillräckligt bra i efterhand. Vi på JH Design har hjälpt andra företag med hemsidor sedan 2012 och har därför bra koll på hela processen, allt från köp av domän och webbhotell till design och utveckling.

VI ERBJUDER ÄVEN NÖJDHETSGARANTI VILKET INNEBÄR ATT DU INTE BETALAR INNAN DU ÄR NÖJD MED HEMSIDAN!

Helt ny?


Ska du starta ett nytt företag och saknar allt från logotyp till hemsida? Låt oss ta hand om den delen så kan du fokusera på det du kan bäst. JH Design hjälper dig att komma igång med allt du behöver såsom hemsida, logotyp och visitkort. En helt ny grafisk profil.

Redan igång?


Har du redan en hemsida med ett par år på nacken och är inte riktigt nöjd med den? Kontakta oss så kan vi göra en kostnadsfri analys av din hemsida. Det kanske räcker med lite enklare ändringar eller så bygger vi om hemsidan på nytt och ökar trafiken till din sida.

Hemsidorna som vi utvecklar

Vi designar alltid hemsidorna utifrån kundens behov och önskemål. Vid beställning av hemsida så ingår alltid domännamnet och webbhotell för 1 år som senare kan förlängas. Vi sköter givetvis den delen också.

Responsiva hemsidor

Responsiva hemsidor ändrar designen och layouten beroende på vilken typ av enhet som används. Den anpassar sig automatiskt till användarens datorer, surfplattor eller mobiltelefoner.

VANLIGT ARBETSFLÖDE

1. Kundmöte

I första steget så träffas vi och går igenom dina mål med hemsidan. Vad syftet är och vad du vill uppnå. Från det steget kan vi då förstå dina behov och önskemål och utifrån det gå vidare med arbetet.

2. Design

Vi börjar planera utseendet på hemsidan och gör designmodeller som vi sedan kan presentera innan vi fortsätter. Här kan vi planera tillsammans och ni kan alltid kontakta oss om ni får nya ideér tills vi är helt säkra på designen.

3. Utveckling

Nu börjar vi jobba på hemsidan och skapar alla nödvändiga funktioner som krävs. Vi kommer självklart att informera dig om vad som händer och om det blir några eventuella ändringar i arbetet.

4. Färdigställa

I sista steget så ska vi ha en färdig sida att presentera. Vi kontrollerar att allt fungerar och ser till att inget är på tok. Vi skickar ut sidan till dig för godkännande innan vi går vidare till det viktigaste momentet.

5. Lansering

När sidan är godkänd så väntar lansering.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för mer information. Vi kommer gärna och berättar mer om oss själva och hjälper till att kolla över era behov för att eventuellt kunna hjälpa er.

Mail

kontakt@jhdesign.se

Telefon

073-9734604